14. 06. 2024 Všeobecná úverová banka

VÚB banka podporila kúzelnú mobilnú aplikáciu Readmio

VÚB banka podporila kúzelnú mobilnú aplikáciu Readmio plnú rozprávok na dobrú noc, ktorá je dostupná pre Android a iOS. Rozprávky s pridanými zvukmi sú dostupné online pre rodičov, ktorí ich čítajú nahlas svojím deťom. Aplikácia je plná najznámejších ľudových rozprávok, ale aj bájok, uspávaniek, poučných príbehov a legiend z celého sveta. Readmio pokrýva každý kút sveta detských príbehov a rozprávky sú prekladané do viacerých svetových jazykov.

Spolupráca VÚB banky je založená na tvorení príbehov pre aplikáciu Readmio.

Prvé tri príbehy boli na tému Enviro (vychádzali z príbehov ATLASu – enviro ocenenia Nadácie VÚB). Ďalšie príbehy sú na tému finančného vzdelávania a výchovy detí.

Malý superhrdinovia 1.časť – Netopierie dobrodružstvo

V hlavnej úlohe vystupujú traja superhrdinovia: chlapec menom Viktorko (má superschopnosť rozumieť zvieratám a rastlinám), dievčatko Beky (ovláda počasie) a psík Uško (má schopnosť vycítiť, že niekto má problém alebo potrebuje pomoc).

Viktorko, jeho verný psík Uško a šibalská kamarátka Beky sú nerozlučnou trojicou. Radi sa hrajú na superhrdinov. Ale žeby to nebola len hra a deti naozaj nejaké superschopnosti majú? To sa dozviete v ich prvom spoločnom dobrodružstve. A kto bude potrebovať pomoc superhrdinov? Predstavte si – netopiere.